Jól szerepelnek felnőtt csapataink…

Az idei szezonban három felnőtt bajnokságban indítottunk csapatokat, a Budapest Bajnokság Női/B csoportjában, a Budapesti Regionális Kiemelt Bajnokságban és az NB II Közép/B csoportban.

A hölgyek 10 lejátszott mérkőzés után a dobogó harmadik fokán állnak, 8 győzelemmel és mindössze 2 vereséggel. Csapatunk mindössze az első két helyezettől, a 100%-os BLSE-től és a 8-1-es győzelem-vereség mutatóval rendelkező Külkertől szenvedett minimális vereséget.
Csapatunk közel 200 ponttal többet szerzett az eddigi mérkőzéseken, mint amennyit kapott.
A mérkőzések jegyzőkönyvei alapján a szövetség által nyilvántartott statisztika szerint a legtöbb pontot eddig Sipos Boglárka szerezte, 186 pont 10 mérkőzés alatt, ami kiváló, 18,6 pont/mérk. átlagot jelent, ezzel a teljes mezőnyben a második helyen áll dobott pontok alapján, és harmadik helyen átlag tekintetében. Hárompontosok terén pedig László Szilvia volt eddig a legeredményesebb, 10 alkalommal is betaláltak távoli dobásai.

A Regionális Kiemelt Bajnokságban csapatunk eddigi hét mérkőzéséből négyet megnyert, ezzel a mezőny közepén, a hatodik helyen áll jelenleg. Vasárnap az egy hellyel mögöttünk álló DMTK Haraszti Sasok ellen lépnek pályára a sárcok. Csapatunk legnagyobb külöbségű veresége mindössze nyolc pont volt, a jelenleg második helyezett MAFC Martos ellen. Az eddigi eredmények alapján jó esélye van csapatunknak az előrelépésre a tabellán a folytatásban.
A jegyzőkönyvek alapján eddig Reszeli Soós Gábor volt a legeredményesebb 95 dobott ponttal 7 mérkőzés alatt, míg a hárompontosok tekintetében Biczók Gergely vezeti a házi ranglistát nyolc sikeres találattal.

Az NB II-ben csapatunk 13 lejátszott mérkőzés után mindössze három vereséggel és 10 győzelemml a bajnokság negyedik helyén áll. Mindössze a Dunaharaszti, a Szent Pál Akadémia és a TFSE tudott borsot törni a mieink orra alá. Amennyibben a szezon második felében is sikerül hasonlóan jól szerepelni, elérhető lehet a dobogó bármelyik foka a srácok számára, hiszen például a listavezető Közgáz SC ellen is győzni tudott csapatunk a szezon első felében.

Valamennyi csapatunknak sikeres mérkőzéseket és minél több győzelmet kívánunk a szezon második felére is!

HAJRÁ JÓZSEFVÁROS!!