- nyockerbasket.hu - http://nyockerbasket.hu -

Hétvégi mérkőzések

A hétvégét U12-es, gyermek csapatunk kezdte meg, ahonnan az előző évben jó páran “kiöregedtek” és idén már serdülő csapatunkat erősítik. Ebből adódóan a néhány 2006-os vezetésével, számos 1 vagy 2 évvel fiatalabbak felállva érkeztünk az első fordulóra Takács Gergő edző vezetésével. Sajnos ez alkalommal nem sikerült győzelemnek örülni, a Göd és a Bicske csapatai is erősebbnek bizonyultak, de jelentős fejlődést láthattunk a két mérkőzés folyamán, ami bíztatásra ad okot a jövőre nézve!

Vasárnap három mérkőzésen is érdekeltek leszünk, a serdülők Monorra utaznak, hogy délben és 14:30-kor elősször a Ziccer Kosár Sulival, majd a hazai Monoriakkal mérkőzznek meg srácaink.

Megkezdődnek a küzdelmek a Budapest Bajnokságban is, a “B” csoportból egy év alatt feljutó férfi csapatunk idén már az “A” csoportban, vasárnap 18:45-kor Diósdon kezdi a bajnoskágot.

Az idei évben a Budapesti Regionális Bajnokságban is indítunk csapatot, a srácok oktróber 11-én a MAFC Martos ellen kezdenek, míg női felnőtt csapatunk a Budapest Bajnokág/B csoportjában a BLSE ellen hazai pályán, a Práter utcában október 17-én kezdi meg a bajnokságot.

Sok sikert kívánunk valamennyi csapatunknak, HAJRÁ JÓZSEFVÁROS 2017/18-ban is!